Marmoleum

trap marmoleumMarmoleum (2.00 m breed) is een moderne vloerbedekking met stijl, comfort en duurzaamheid, en is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen: lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. En op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, met zo weinig mogelijk verbruik van energie.

Het kleurenpallet en de dessinreeks van Marmoleum zijn ongekend groot. Omdat we niemand keuzestress willen bezorgen, heeft Forbo de Marmoleum Thuis Selectie geïntroduceerd. Die bestaat uit een met zorg samengestelde set kleuren en dessin, specifiek voor woonhuizen. De Thuis Selectie omvat 36 actuele, inspirerende tinten. Marmoleum kan ook op een trap.

Marmoleum Click; het "clickt" tussen ons!

Marmoleum Click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. De panelen zijn te verkrijgen in de maten 30 x 90 cm en 30 x 30 cm.
 
click.1click.6
 
 
Alle kleurstalen zijn aanwezig in onze winkel en u kunt de stalen van uw keuze meenemen naar huis om te zien of de kleur past in uw woonstijl.

foto winkel.8Nederlands Kampioen Marmoleum Installeren.
Trots zijn wij op de kampioenbeker van onze stoffeerder Niels! 

Marmoleum tegels

Marmoleum® tegels zijn verkrijgbaar in 30 verschillende kleuren, in de maten 33,3 x 33,3 cm en 50 x 50 cm. De Marmoleum® tegels geven u de vrijheid om een unieke vloer te creëren. Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bestel nooit een vloer op basis van een afbeelding, maar kom bij ons in de winkel langs om een A4 staal mee te nemen naar huis om te zien of deze past in uw woonstijl.

Twitter