Interwabo - De woonspecialist

Interwabo is al 40 jaar een begrip in Den Haag, Leidschendam-Voorburg en omgeving. Een familiebedrijf met al jaren een vast team, gespecialiseerd in het installeren van diverse soorten vloerbedekking, raambekleding en binnenzonwering.

 

Interwabo is dealer van vele bekende merken, zoals Quick Step, Luxaflex, Holland Haag, Parade Tapijt, maar daarnaast bieden wij ook onze eigen huiscollectie aan, zodat mooi wonen voor ieder budget mogelijk is!

 

Vanaf 1 januari 2017 zijn we aangesloten bij Colors@Home, speciaal voor onze particuliere klant. Meer kleuradvies en inspiratie!

 

Bij Interwabo kunt u terecht voor uw woning en/of uw bedrijf. Al vele jaren zijn wij actief als projectstoffering bij diverse ministeries, gemeenten, scholen en woonzorgcentra.

Colors@Home Interwabo

WE GAAN VERHUIZEN!! Binnenkort openen we onze deuren op Koningin Julian... Lees meer

Colors@Home Interwabo

GROOT NIEUWS! Ben je ook benieuwd? Volg onze pagina, want op 18 juni ma... Lees meer

Gemeente Den Haag

We hebben een contract ondertekend voor 5 jaar bij de gemeente Den Haag... Lees meer

9 augustus, 9:43
@Interwabo Leuke dag gehad bij de BinckBankTour! Bedankt @QuickStepFloors https://t.co/H4R9Yzh4Ad
3 augustus, 15:09
@Interwabo Dinsdag 8 augustus zijn wij gesloten! Als Quick Step dealer zijn wij uitgenodigd bij Binck Bank Tour#vipdag#wielerronde#QuickStep
31 maart, 9:03
@Interwabo RT @frankvousten: Nieuwe verpakking jumpax Nature is klaar. Weer een aanvulling in de Jumpax Family. https://t.co/Y5JfNLlQtY